Mijn favorieten

Werkwijze Karin Wensink

Verkoop   Aankoop    Taxatie

Verkoop


Heeft u verkoopplannen en wilt u graag de waarde van uw woning weten en een duidelijke offerte ontvangen voor de begeleiding van de verkoop? Neemt u dan contact op met Karin Wensink. Wensink Makelaardij heeft een scherp verkooptarief en met een vrijblijvend eerste gesprek krijgt u een goed beeld van de manier waarop Wensink uw belangen kan behartigen.
Wat mag u van Makelaardij Wensink verwachten?
  • Communicatie verloopt steeds rechtstreeks tussen u en Karin Wensink;
  • Geen overbodige schakels tussen u en de makelaar;
  • Deskundigheid, duidelijkheid en helderheid gedurende het hele aankoop- of verkoopproces;
  • Kwaliteit staat voorop;
  • Een reële courtage ;
  • Vrijblijvend eerste verkoopgesprek;
  • Scherpe verkooptarieven;
  • Gevalideerde taxatierapporten;
  • Zichtbaarheid van objecten via Funda, de Wensink-site en door sociale media effectief in te zetten.
 
Karin Wensink: “uw verkoop of aankoop wordt succesvol met mijn efficiënte aanpak, betrokkenheid en deskundigheid.”

Aankoop

In Apeldoorn en op de Veluwe zijn bijzondere plekken te vinden met fraaie villa’s, landelijk gelegen woonboerderijen en landgoederen. Deze objecten vragen meestal om specialistische kennis. In een eerste gesprek luistert makelaar Karin Wensink naar uw specifieke wensen: wat is voor u belangrijk in een nieuwe woning? En wat is voor u de ideale woonomgeving? Zij vraagt hierop net zo lang door tot een goed beeld ontstaat voor uzelf en voor de makelaar. Met die informatie gaat Wensink voor u aan de slag.


Taxatie

Een taxatie geeft inzicht in de waarde van uw pand. Het laten maken van een waardebepaling kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat u van plan bent uw woning of grond te verkopen en de waarde wilt weten. Of u wilt de waarde van een mogelijk toekomstig perceel bepalen voor de financiering of wellicht staat u op het punt om uw huidige hypotheek over te sluiten en is het nodig om hiervoor een gevalideerde taxatie aan te leveren. Twijfelt u of u inderdaad een taxatierapport nodig heeft dan denkt Wensink Makelaardij uiteraard met u mee.
Wensink Makelaardij levert gevalideerde rapporten en werkt samen met het NWWI, het grootste validatie instituut van Nederland en met Taxateurs unie. Wensink Makelaardij zorgt voor een snelle en accurate afwikkeling van een professioneel taxatierapport.
 
Meer weten, stel uw vraag aan Karin Wensink.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring